Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frostbiten blues

Den ligger där som ett minne
som ett minne
från en sommar som var.

Kanske ett par som varit ute
och rott i spegelblank solnedgång

Kanske en ensam fiskare
i väntan på napp

Kanske någons dåliga samvete
som ska göra det sen...

Enslig och ensam låg den där
Full med is och med motorn kvar

Fastfrusen i havet
i väntan på
att solens strålar

ska hjälpa den

Ut igen

Ut i den blå vida värld

Och känna kluck mot skrovet




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-31 15:46



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
en man från Södertälje sjöng en sång m den titeln en gång, 1988? Göran något hette han.
2009-02-10

    Tea Alex
Jättefin bild du har valt till!
:)
och jättefin dikt!
2009-02-01

  Ronny Berk
så väl passande bild till den filosofiskt funderande texten !

frihetens och sommarens vågade farkost bojad i köldstillat vatten !
2009-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt