Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A famma mi

Hen sitt a famma å reens mychlta
Famma min som va huskut gla
å geck å sta å köft opp hejle
affära för te å bju öss på mat.

Om ve kom ditten å int had sagt
att vi skull koom.
Då slog ho ihop händran sine å sa

Men huvva å je söm int ha köft nan mat
Hurre ske de gå

Å krusa de had ho. Å man skull dööpp
ta alle, änners va de int bra




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-31 16:21



Bookmark and Share


    Tea Alex
*skrattar*
Först förstod jag inte vad du skrev!
Bra!
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt