Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ros

Som en ros på en sommaräng
Lika vacker är du

Dina blickar gör mig varm
Och dina ord gör mig lycklig

Min tid i mörkret är nu förbi
För nu har du visat vägen tillbaka

Tillbaka till livet
Tillbaka till kärleken

Tack för att du är min vän
Tack för att du finns




Fri vers av zyz
Läst 164 gånger
Publicerad 2009-01-31 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zyz
zyz