Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blixt

Som en blixt från en klar himmel
Kom du in i mitt liv

Med ett leende som var underbart
Och ögon som tindra

Min flykt i mörkret är nu över
Mitt liv har fått en ny mening

Dina tankar får mig att fundera
Dina handlingar ger mig inspiration

Känner ditt hjärta slå för kärleken
Känner hur du överför den till mig




Fri vers av zyz
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-01 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zyz
zyz