Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar på dig min vän

Första natten på länge utan demoner
Första natten jag drömmer en kärleksdröm

Kan nu känna lugnet i mitt hjärta
Och friden i min själ

Ty vargarna kan inte skada mig längre
Dom är lämnade kvar kylan

Nu finns jag i värmen
Värmen i ditt hjärta

Min sargade kropp börjar återhämta sig
Och mina mörka tankar har bytts ut mot något underbar

Tankar på dig min vän




Fri vers av zyz
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-01 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zyz
zyz