Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vördnad



Känslan av dina händer
genom mitt hår

stillhetens belägring
över kroppens
stridande viljor

Jag sluter mina ögon
transparanta bilder
skimrar bakom sänkta
ögonfransar

Känslan av dina läppar
mot min panna

i rökelsens tunga
erotiska dimma
kläs min kropp så
långsamt av

mina händer smeks
och omsluts av värme
medan min tunga
andhämtning bromsar
hjärtats slag

när din beröring lämnar
eftertänksamma avtryck över
min smyckade urringning
mjuka kurvor och len hud
berörs och vidrörs med
magnetisk intensitet

Åtråns dimma beslöjar
mina slutna ögon i
eftergivenhetens
pulserande ögonblick

Känslan av dina blickar
över min avklädda hud

i skenet av flämtande
stearinljus och doft av
lotus och magnolia

sluter jag mina ögon
och låter mig hemsökas
av dina händer och din mun
din exotiska doft och din
magnetiska dragningskraft
på mitt innersta väsen

med sänkta ögonfransar
i vördnad






Fri vers av SeXara
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-01 08:04



Bookmark and Share


  ramsesII
Nu kan jag jag ju inte sitta o kommentera allt det du skriver. Men Gud, vilken mästarinna du är på att skriva erotiskt.
Fråga, har du läst mkt erotiska noveller. Själv älskar jag H Miller, nu senast läste jag en liten bok av en isländsk författarinna, "hundra dörrar i brisen"....
2009-03-22

  Cosmic Johanna
Levande bildspråk och dofter, alla sinnen tas i bejakning genom denna erotiska dikt. Du har talang för detta tema. Applåder!
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara