Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet tar sina underliga vägar

Vi har vandrat sida vid sida en lång tid.

Vi träffades först i lekskolan lekte oskyldiga
lekar som bara barn kan, lärde oss saker
inför livet som stundade

Skolan började, vi såg varann ofta, ofta
du med dina vänner jag med mina, men vi fanns
alltid där nånstans i omkring varandra

Åren gick, på gymnasiet gick vi på samma skola,
du skaffade pojkvän och jag hade flickvän,
vi hade våra separata liv

Åren gick bara fortare och fortare, du fick barn
även jag fick barn, jag jobbade på samma skola
som dina barn....

...fortfarande ovetandes om vad framtiden
hade i sin barm för oss, vi har varit omsvärmande
av varandra i snart 4 decennium och aldrig förstått...

... aldrig förstått att mina ögon en dag skulle öppnats,
idag ser jag dej som den underbara varelse du alltid varit,
varför hade jag inte sett detta förr

Varför blev det inte vi då, då när ungdomen stod
i sin blom när livet var i sin linda
då hade vi haft hela livet tillsammans..

Livet tar sina underliga vägar, det var nog
förutbestämt att bli så här eller?

Men jag är tacksam och lycklig att idag få dela din
kärlek, din ömhet ditt vackra leende som kan smälta
glaciärer, tack underbara du..






Övriga genrer av Glensan
Läst 485 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-02-01 10:01



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Åååh , vad vackert:) så det kan bli..
2010-02-18

  Sturesdotter
ibland är det rätt tid
även om det känns som slöseri att åren gått, men det var nog någon mening med det
2009-07-10

    ej medlem längre
Vackert och varmt-igen! Applåder!!
2009-03-20

  En strimma av guld
Ibland är vägen krokig och man kan fråga Sig varför det inte blev vi då, men hade det blivit likadant eller var det meningen att Ni skulle mötas senare.

Härligt att höra kärleken i Dina ord.
2009-03-10

  Lejonhjärtas poesi
Kärlekens vägar är förunderliga och vidunderliga och jag sänder min varma och uppriktiga lyckönskan till att ni båda funnit det största av allt!
2009-03-01

  Vilsen Annette-hittar vägen
Hela jag ryser av välbehag. Blir lycklig och blank i ögonen av dina ord.... Livet innan har bara varit en förberedelse, en långsam start på något vackert!
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Glensan
Glensan