Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som marken under vulkanen


Bara Du

kan binda mig
som jag älskar

med mjuka rep
förankrade och
dragna ur ditt hjärta

runt min kropp
mina händer
mina lår
mina vrister
mina anklar

Bara Du

kan få mig att
älska så att jag
vill bli bunden

och underkastad
med särade lår och
låsta händer knäppta
som i bön

när ditt mjuka hår
smeker över mina
nakna bröst
och dina läppar andas
och viskar heta ord
mot min nakna hud

skälver jag under dig
som marken skälver
under vulkanen
när den heta lavan
stiger och börjar koka
när den ger efter för trycket
och rinner över i extas




Fri vers av SeXara
Läst 159 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-01 11:03



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Vilken härlig känsla du förmedlar, wov!
2009-02-22

  Cosmic Johanna
Applåder för dikt och vulkanens symbolik!
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara