Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i en bok om shangri-la finns kanske rättvisa

han är lång
han är så lång att han
måste böja lite lite på huvudet när han går
ut genom bussdörren

han såg att jag speglade mig
i den runda spegeln på sätet längst bak i bussen
(skäms först men slutar bry mig)

jag tittade och försökte se
om jag var söt eller vad jag var
det var lite tomt i ögonen men
rätt gullig ändå

tänkte mest på kvinnor och kramar
& mamma
kramas mamma?
när får hon kramas?


jag är inte så jävla djup heller
kom jag att tänka på
jag är rätt vanlig,

blir åksjuk när jag åker dit
& trött när jag åker hem

fortfarande på bussen




Fri vers av kaptenen
Läst 324 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-01 18:10



Bookmark and Share


  Anton Lind
Du är duktig kaptenen. Hatten av från en skeppskock.
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

kaptenen
kaptenen