Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvalité

ditt namn
tar ingen plats
bland alla
kvantitetsord.
din röst
dold
i all reklam,
alla desperata
försök
att höras.
din kropp
pinnsmal
bakom
ideal.
och dina
tankar
sen länge
borta.

trots det
fyller du upp hela min värld.




Fri vers av Svartochvitt
Läst 306 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-01 22:02



Bookmark and Share


  Elina Källman
Åh, denna var riktigt bra
/elina
2009-02-07

  MeAmmie VIP
Ville bara tillägga att denna är min favorit bland dina alster (just nu) och ser fram emot att läsa fler!
allt ljus på dig/Ammie
2009-02-02

  MeAmmie VIP
Vilken härlig rytmkänsla och budskapet går fram med dina slutord! Man får en härlig lyckokänsla av att läsa din dikt! FANTASTISKT och underbart!
Allt ljus på dig/Ammie
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Svartochvitt
Svartochvitt