Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En smula av oss

Knäckebrödsmulor utspridda under mitt kaktusgröna lakan

Det ser patetiskt ut.

Och det gör ont, sticks som vassa glänsande nålar.

Jag köpte mitt lakan i den där lilla affären, 

Den på hörnan som nästan ingen besöker.

Trodde färgen skulle skära av fokus 

 Hjälpa mig att begrava de hudceller som finns kvar från dig.

Jämna ut avtrycken från min kärlek 

och din eskapism.

 

Sist vi sågs,

en stjärnklar måndagsnatt hemma hos mig.

Vi släckte vår dystra törst med apelsinsmakande thé

 istället för att drunka i varandras kyssar. 

Lekte kärlekssoldater på allvar, med vapen av knäckebröd.

 

Resterna av vårt förflutna,

ligger söndersmulat under mitt kaktusgröna lakan.

Ush, vad jag saknar dig.

förlåt

 

 

 

 

 




Fri vers av Gab
Läst 296 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-01 22:14



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Sårbart vackert poetat. Denna berör och skapar vackra bilder.
2009-02-06

  "Dempa"
Konsten att beskriva vardagen som en saga.
Du behärskar den!

applåder
2009-02-06

  "Dempa"
Konsten att beskriva vardagen som en saga.
Du behärskar den!

applåder
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Gab
Gab