Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här känns det ofta


Fuck it

Jag blottar mig själv
Kan någon hjälpa mig med min depression?
Jag visar mig som den jag är
Kan någon hjälpa mig med min destruktion?

Jag sitter här nu för mig själv
Varför kom jag aldrig längre än hit?
Jag orkar inte bry mig längre
Livet känns ju ändå bara skit

Det finns ingen som verkligen ser mig
Eller som kan dämpa mitt fall
Smått alkoholiserat fetto utan hopp om nån framtid
Nej, inget hopp om något alls

 




Fri vers av Johnny Joe
Läst 723 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-03 22:24



Bookmark and Share


    Anonym skrivare
hjälp.
2009-02-23

    obscura
väldigt bra rim med mening. nice.
2009-02-21

  DragonLord
Det här är väldigt igenkännande
2009-02-09

  Losnall
Ibland finns inget hopp.:(
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Johnny Joe
Johnny Joe