Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


Befrielse

 

beslutet att ej

fatta några beslut alls

blev befrielse




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-02 11:11



Bookmark and Share


  Hans Christian
Jag har tänkt precis så, dock inte
kunnat formulera det så vackert. Bravo!
2009-02-02

  Bibbi VIP
Känns som något av en förlossning...skönt efteråt.
2009-02-02

    sunnanvind
Ett viktigt beslut som gav diktjaget ett andhål känner jag här..Kram!
2009-02-02

  Eaglemountains VIP
Mycket sanning och innehåll i dessa få rader - om att befria sig från beslut - och känna den befriande befrielsen ....
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP