Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lillebrors födelsedag

 

lillebror du skulle

ha fyllt 61 idag

och jag vet

vad du skulle ha gillat

 

och allt skulle du ha fått

men nu får du

rosor i minneslunden

istället

 

mina tårar av saknad

har du fått

för länge

sedan

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-02 17:53



Bookmark and Share


  Hans Christian
Sista strofen sitter perfekt. Jättefint!
2009-02-02

  Eva Langrath VIP
Vacker text till en älskad bror.

Eva
2009-02-02

  * Ammi *
Kärlekens blommor, fint så!
2009-02-02

  Teresia Ridell
Fint skrivit om något så svårt.
(Fasar för den dagen som närmar sig..när mina barns pappa skulle fyllt år..och min mamma fyller år samma dag...;gå till graven med pojkar på 5 o 12år för att minnas pappa på det som var hans dag..gör så j--- ont)
2009-02-02

  Bibbi VIP
Hjärtskärande ord till Din lillebror.
Applåd!
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP