Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina Andetag

Jag räknar dina andetag, och vet att det är sista gången
Den allra sista gången
Jag ser på dina läppar, men jag kan inte tyda vad du säger
Jag hör hur du andas med tunga andetag
Du fick dina chanser men hopp räcker inte alltid
Du sade farväl lång innan vi mötte varandra
Dina händer är fortfarande varma och ditt hjärta slår
Och jag vill tro.. Men jag får inte hoppas för mycket




Fri vers av A.Fredrika
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-02 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.Fredrika
A.Fredrika