Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elaka ord i många år fick tankarna dithän




Uppkrupen i fönsternischen

.

I skydd bakom gardinen
satt hon
och önskade hon skulle våga ge upp

låta sig falla från tredje våningen




Fri vers av Mejja
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-02 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mejja