Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falsk leende

Ser den unga flicka le falskt
Hon tror hon är lycklig bakom sin fasad

Men hennes hjärta säger något annat
Hon är inte lycklig, hon är fast i en ond spiral

Ju mer hon kämpar,desstå mer fastnar hon

Hon försöker finna en väg som kan leda henne ut
Åter till livet, men hennes handlingar och ord gör det svårt

För hennes enda vän har hon vänt ryggen till och dom få
som litade på henne förut har sett hennes riktiga sida.

Sakta försvinner hon åter in i mörkret, bortom lycka, bortom kärlek
Till ett liv åter i lögner och svek.




Fri vers av zyz
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-03 15:22



Bookmark and Share


  Soul-Child
Bra denna.
Just därför ska man ju vara så öppen mot de man håller varmt alltid och inte bara ibland
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

zyz
zyz