Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
marcuses skog


27/4






natten kommer långsamt

solen bleknar och mörkret
lägger sitt filter

över våra ansikten,

jag kan inte se dina ögon
det du säger till mig
är skotthål
på himlavalvet

enskilda
autonoma

lysande
som din oändliga själ, som din tro

på en vacker plats
i mitt hjärta

och ekot från klackar
i trappen
slår som min puls då du går

och jag vet
att ensamhet inte är ett ord

ensamhet
är ett liv

värt att leva, trots allt
















Fri vers av Robert W
Läst 645 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-21 14:34



Bookmark and Share


    Vildljus
Dina texter slår mig till marken varenda gång.
2009-04-25

  David Calvert
gillade speciellt slutet

melankoliskt tempo mot slutet, vilket jag gillade skarpt.
2009-04-23

  am
Du skriver helt otroligt bra
2009-04-21

  mayhem and order
Oh yeah....exakt så!
Gött som bara den.
Jag diggar acceptans....
.....även likgiltighet
I like this!
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Robert W
Robert W