Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sur tjur


innan den där tjuren
slänger på på luren
är det rena turen
om man man fått nåt urèn

när den tjuriga stuten
slänger ut en
sur o osnuten
och man fått på truten
för att man gått före ut

han vet inte hut än
den tjuriga truten
den obehärskade stuten

snart blir man väl skjuten





Fri vers av claes fredelius
Läst 203 gånger
Publicerad 2009-02-03 20:38



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Det var en sur figur!
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius