Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad


Jag har inga ord kvar
bara frågor utan svar
Råddes att inte ge allt
jag tog risken ändå
och livet blev iskallt




Fri vers av SeXara
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-04 07:51



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
I iskyla bevaras så det inre på grund av rädsla för att hänge sig
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara