Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Direktsvar från Maud Olofsson!

Nej Tyvärr!

På ett hett långbänksmöte beslöts enhälligt inom HögerAlliansen att inte bevilja er ansökan
Som vi inte tror kan befrämja BNP i Sverige
Vi hänvisar er till den internationella SuperMarknaden
Blanda er med stormarna där
På Kuba till exempel där såna som ni hör hemma
Eller Bolivia Venezuela

Det främsta skälet till att Eder ansökan slogs ner var att eran ÖverVD inte ens kan sköta en telefon
Om Ni skaffar en bättre ledning för företaget är ni välkomna med en ny ansökan som ska behandlas välvilligt

Det är bara ett villkor i så fall - ändra namnet till:
FOLKSTORM MOT VÄNSTERALLIANSEN
I såna fall får ni stålar omgående!

Maudan
Närings- och energiminister
(utom tjänsten)

P.S Den där claes verkar vara en bra kille i sängen...D.S.




Fri vers av claes fredelius
Läst 172 gånger
Publicerad 2009-02-05 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius