Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att hela tiden behöva i frågasätta, det tär på mina krafter


ATT KÄMPA - ATT VÅGA

I varje ögonblick, i varje timme, minut och sekund
behöva kämpa för att få rätt, få hjälp med det jag behöver

Vad gör det med mig?

Jo, jag är så trött på allt, vill inget hellre än att slippa,
att varje dag ha något som ligger över mig, att inte
kunna slappna av, vara glad över det jag åstadkommer

Glad är jag trots allt, att jag vågar ringa, tjata ställa krav,
när jag vet att jag har rätt, kan jag inte bara låtsas
som ingenting

Så just nu känner jag mig, tom, en tomhet som gör
mig så trött, jag vet att om jag lägger mig ner, så
somnar jag

Jag tänker ibland, när jag ringer, skriver brev, till
människor som jag vet har gjort fel, men inte vill
erkänna, tänk att jag vågade, det stärker mig, gör
att jag orkar, en dag i taget

anits 5 februari 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-05 12:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
P.S. Tänk på Jesu liknelse om kvinnan som kom till domaren mitt i natten för att kräva sin rätt...eller vännen som kom på natten och bad om ett bröd...D.S.
2009-02-05

  Larz Gustafsson VIP
Hämta kraft i bönen.

Droppen urholkar stenen...
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP