Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min största gåva



Du ska alltid vara
den största gåvan
jag någonsin fick

I mitt hjärta alltid
mitt vackraste
mest brinnande
ögonblick

Min tysta sorg
och min stora lycka

det finns inget mer
att säga eller tycka

Jag har sagt alla
stora ord till dig
jag har gett dig all
kärlek som ryms
inom mig




Fri vers av SeXara
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-05 13:17



Bookmark and Share


  Anna Hägglund
Gillart!
2009-02-05

    Calin
vacker gåva, den värdefullaste man kan ge.
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara