Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vill leva i nuet, slippa ångest och oro


ALDRIG ENSAM

Jag är aldrig ensam, Han är alltid nära,
Han vakar över mig, ser mig, hör mig

Jag känner ändå tomhet, en rädsla som
gör att jag bygger murar, vill inte släppa
någon nära

Jag vill leva i nuet, känna trygghet, vänskap
och kärlek, just nu är allt kaos, vill bara sova

Ångesten som tar alla mina krafter, önskar
jag att jag kunde byta ut mot, frid, stillhet
och glädje

Jag går bara runt, börjar med än det ena, än
det andra, inget blir färdigt

Jag önskar jag hade förmågan, att läka, bli fri
från all oro all ångest, som tär, som gör så ont

I mitt hjärta har jag ett rum, i det rummet vill
jag gömma, glädje, harmoni, stillhet, vänskap
och kärlek

anits 5 februari 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-05 18:41



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
han är alltid där och inte ens själva mörkret kan bli mörkt då
2009-02-09

  Bibbi VIP
Önskar att jag kunde vara där och hålla om Dig tills det onda dragit förbi...
Jag ber för Dig.
Kram.
2009-02-05

  Mona*
Att leva med sig själv och våga lämna över.
2009-02-05

  Fånga dagen
starka ord här jag känner med dig och förstår en del hur du känner dig ångest vet jag vad det vill säga .
Ångest kan vara något som man tränger undan en annan känsla som man inte vågar möta och då om man vågar släpper man på kontrollbehovet därmed inte sagt att det är så du har det men jag uppfattade det så när jag läste

styrkekram Anna-Karin
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP