Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillit



Gudinna

du som visar dig
i skepnad av de tre

jag satt i snön ikväll
vid den svarta älven
och bad dig hjälpa mig
att höra och att se

Jag har tillit till dig

och jag ber till alla
tre gudinnor
som är du

Jag ber från hjärtat

Ha tillit till Mig nu





Fri vers av SeXara
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-05 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara