Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prefix


Jag är en är-bar kvinna
och du är en skit-stövel.
Du har gjort mig så o-lycklig.
Du kommer att bli ut-bytt.
Mot en ädlare år-gång.
Det kommer att göra dig
vett-löst ur-sinnig
och mig o-sannolikt o-olycklig!




Fri vers av Stardust VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-05 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP