Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om du läser den här hoppas jag inte att du blir skrämd :P jag behöver skriva av mig ibland och jag blev verkligen glad av att prata med dig idag, jag kännde mig lite nere innan, så jag hoppas du tar det positivt. Texten är skriven till Lovisa =)<3


kär?

Det börja med en förundran
sedan till en tanke
det blev en dröm
och nu verklighet

allt känns ljust när du är där
det är väl så jag märker att jag verkligen börjar bli kär.

Beundrandsvärt hur du
har förmågan att få saker att stanna
plötsligt blir problemen mindre, så mycket längre bort

Jag är glad att jag kan krama och bli kramad
att jag kan se och bli sedd.
tack för att du är här
för jag tror att jag är kär<3




Fri vers av Tomas Alexander
Läst 512 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-06 00:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Michaela.
Applåd!
2009-02-15

  Michaela Dutius
Lyckliga Lovisa!
Hoppas du visar henne den här fina dikten.
Då blir hon ju jätteglad!
2009-02-09

  Carola Zettergren
Mycket fint detta!!!!
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Alexander
Tomas Alexander