Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅVC.



om vi alla bara kunde le fast vi hatar varandra
kanske vi kan acceptera droger på gästtoaletten
och en liten lur i omklädesrummet

visst




Fri vers av AlaskaPollock
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-06 02:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AlaskaPollock
AlaskaPollock