Foto: allu O" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: allu O


Se dig själv

 

när du möter

förtryckarnas blick

av dig

 

se upp

 

det är lättare

än man tror

att plötsligt

 

se sig själv

 

ur förtryckarens ögon




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-06 13:32



Bookmark and Share


  lycksele
onskan, obarmhärtigheten större eller
mindre inom var och en av oss
är en kall verklighet
något vi får jobba ständigt med
för att ge vår godhet och medkänsla
överhanden
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP