Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När du har tråkigt på arbetet, kan du pigga upp dig genom att tänka på dina kollegor som seriefigurer...


Fantasi på jobbmöte

Min kollega ser ut som
Benjamin syrsa
som någon gång
ska brista ut i sång

"Ser du stjärnan i det blå?"

Min chef ser ut som
björnen Baloo
Lufsar snällt fram
och räcker mig sin ram

"Var nöjd med, allt som livet ger!"

Själv var jag förut
som Lilla My
ilsken, ettrig som fan
Men nu är jag mer
som ett barba-barn

Barba-bok, Barba-La-la eller Barba-skön!

Kan förvandla mig till vad som helst...
sitter på mötet som ett tänt ljus!






Övriga genrer av JML
Läst 344 gånger
Publicerad 2005-08-31 16:46



Bookmark and Share


  Saga-Sofia
Kul. Själv brukar jag föreställa mig alla nakna. Eller bajsandes. Då spelar det ingen roll om jag har kungen framför mig. Intervjuerna går som en dans.
2005-08-31
  > Nästa text
< Föregående

JML
JML

Mina favoriter
Väntan
Ett Prickigt Paraply