Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam du står

Tror du verkligen att det är som du vill och att det ska vara som du vill?
Tror du att alla ska lyda under dina hårda ord?
Du kan tro, men aldrig föra. Du är själv som de offer du utsätter.
Ingenting att skylla på, ingen att skylla på.
Du står endast ensam i denna kamp mot dig själv.




Fri vers av MyLoveTone
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-06 19:29



Bookmark and Share


    Affekt
Starkt. Rakt in i hjärtat. Bra!
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

MyLoveTone
MyLoveTone