Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängel som viskar i mitt öra

En ängel viskar i mitt öra,
ord av renaste honung.
Spinner tråd av mina drömmar,
i renaste Guld och diamant.

En hägring i dimman jag anar,
glimmande av daggvått gräs.
Siluetter av dansande älvor,
jag kan se med kisande ögon.

Någon rör vid min kind,
är det vinden i träden?
Någon kysser mig i nacken,
en känsla.

En våg som rullar in över stranden,
men som aldrig tar slut, i oändlighet.

JAg följer med vinden,
när den rör vid träden.
Jag sveps med och rullar runt,
svävar över jorden.

Allting är en känsla,
att förvalta, att låta leva i sitt hjärta.
En känsla som fyller ens sinne,
för vi består av så mycket känslor




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-06 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria