Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att vara sedd


två evighetslånga minuter

själalös vandrar längs stranden
blind eller blundar rättare sagt
för att inte se
inte hade man kunnat ana att det var
mitt bleka ansikte i spegeln
men nu har jag öppnat ögonen
och jag står här och ber om
två, bara två minuter av ert innehållsrika liv
att ni ska se mig istället för att jag står gömd i en skugga
jag står här och vill endast ha två ynka minuter av era liv
då jag ska få äga er som ni ägt mig
då ni lyssnar på mig och ser mig
allt jag vill ha av er är två korta minuter
som för mig är evighetslånga





Fri vers av träsktrollet
Läst 354 gånger
Publicerad 2005-08-31 18:51



Bookmark and Share


  kärleksbarn
jag kände igen mig litet...du skriver mysigt, gillade din lite kortare text också, den kändes som om man skulle kunna SKRIKA ut den, förstår du?
2005-09-15

  JML
Som att vara bortglömd som i en glasbubbla och önska att någon såg in... Bara ett ögonblick!
2005-08-31
  > Nästa text
< Föregående

träsktrollet
träsktrollet