Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag vill

Jag vill inte att du skall tolka mig
ty det är mitt ego som kräver bekräftelse

Det jag vill och behöver är:
att du vill se mig




Fri vers av RogerIvan
Läst 291 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-07 00:29



Bookmark and Share


  Ilona _L
Mmm... så sant! Wouldn´t we all!
Jättefint skrivet, Roger!
2009-02-07

  Maria Natasja
i se u baby...i seee youuuuuu
2009-02-07

  Carola Zettergren
ja, jo..Snyggt!!
2009-02-07

  Maria Natasja
Snyggt RogerIvan....
2009-02-07

  Larz Gustafsson VIP
Behovet av bekräftelse behöver inte alls ha med egot att göra.
I så fall har kärleksbehovet det också. Och det tror inte jag.
Vi skapas med vissa behov.
2009-02-07

    Bodil Sandberg
Tror jag förstår precis din tanke här..inge roligt att
ständigt bli lagd under lupp för genomgående inre granskning
man är den man är och vill älskas för den man är

jättebra skriftat
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan