Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fånga tjejer

Tända ljus
det är sådant jag gjorde förr
för att fånga tjejer

Men nu

Nu gör jag det för att se mig själv




Fri vers av RogerIvan
Läst 440 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-07 19:07



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Ursnyggt!!Man lär sig!:):)
2009-02-14

  Ilona _L
Snyggt fångat! jag älskar tända ljus i tid och otid!
2009-02-07

  LassO
vill du verkligen det? ;=)
2009-02-07

  Larz Gustafsson VIP
För att få bekräftelse...?
2009-02-07

  Maria Natasja
det är bra grabben...
dessa bruttor behöver inga ljus-stumpar...alla tjejer är snygga i mörkret anyway!! bra ordat, skaldat, skrivet, diktat,textat....Tänd ljusen för dig själv istället...
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan