Foto: allu O" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: allu O


Att släcka sin törst

 

denna källa har aldrig sinat

och påminner mig

om er

 

dagligen skriver ni

varma kloka intressanta

humoristiska

välskrivna texter

 

poeter.se

är en aldrig sinande källa

att släcka

vår törst ur

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 651 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-07 15:27



Bookmark and Share


  jörgen g
"Var och en som dricker av det här vattnet blir törstig igen. Men den som dricker av det vatten jag ger honom skall aldrig någonsin törsta. Det vatten jag ger skall i honom bli en källa, som flödar fram och ger evigt liv." Joh. 4:13-14
2010-01-05

  Eaglemountains VIP
Tack för att jag får "dricka" ur Dina fina texter .....
2009-02-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Nu drack jag
en kopp av Dig
tack ordpåfyllande tjej!
2009-02-07

  Eva Langrath VIP
Instämmer helt i din fina text som du förstärker med bilden,

Eva
2009-02-07

  Hans Christian
Mycket välfunnen text! Ler stort :o)
2009-02-07

  lycksele
ja verkligen
här finns allt och alla sorters
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP