Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fresterska


Förförerska
har jag kallats

Äktenskapsförstörerska
har ni också sagt

Äventyrerska
Bedragerska
Fresterska

Jävla ego

Jag kände till alla uttryck
de var inte främmande
för mig

Jag vet vad jag har gjort
även om jag inte tagit
ansvar för er

men hur kunde det krävas
när ni måste fatta att ni
tar ansvar över era egna liv

Män och kvinnor
som har älskat mig
som har hatat mig

Ja det har ni gjort
ni har gråtit och svurit
i ilska och förtvivlan
när jag lämnat er

Det ni aldrig däremot har
fattat är att jag har älskat
högre än himlen
gång på gång
och fallit hårdare än
jag någonsin erkänt

Jag har suttit under
stjärnorna och gråtit
hjärtat ur kroppen
Jag har dyrkat skönheten
i era ögon och aldrig
lyssnat på råd från de
äldre mer erfarna

Ge inte hela ditt hjärta

men jag har gjort det
gång på gång
så kalla mig vad ni vill
men säg aldrig att
jag inte älskar




Fri vers av SeXara
Läst 164 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-07 15:54



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Stark dikt om ett hjärta som öppnar sig vidöppen gång på gång!
2009-02-08

  Nova-Liv
Känner igen!
2009-02-08

    Calin
det där.. var en återspegling av mina tankar som jag inte fick ihop. Tackar för de orden jag inte själv kunde få ner. Och jag tvivlar inte ..när du älskar älskar du brutalt och vidöppet.
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara