Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast du lämnat mig


Fattar du att jag vaknar
fast du har lämnat mig
med andan i halsen
och känner dig intill mig

Kvinnokroppens heta
tyngd över mig
händer krampaktigt
om mina
heta andetag mot
mina

Läppar som bara snuddar
mot mina mjuka som
sammetslena brisar
din hud mot min
lekande tunga mot min
utforskande och smakande
eggande och frestande

Min kropp upplöses
under känslan
i känslan
med känslan
ur känslan

av att älska
med en känsla av att
vara älskad i stundens
ögonblickliga hetta






Fri vers av SeXara
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-07 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara