Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg vackra duva


Flyg

vackra vita duva

så långt dina
vägar bär dig

Lyft

vackra vita duva

så högt du
bara kan

Din symbolik
ska alltid stärka mig

och låta mig minnas
hur vi brann




Fri vers av SeXara
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-07 16:27



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Vacker dikt som andas frihet,

som en kärlekshandling!
2009-02-08

  willex VIP
Mycket vackert, med ett rim som nästan är dolt i dikten.
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara