Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lockande oändlighet


Hon har burit så
många sorger
i sitt hjärta och
stöttat andras
när de fallit till
marken brända

Hon har lyft och
burit och älskat
och försökt öppna
deras ögon och få
dem att förstå att
de måste byta väg
eller vända

Nu går hon planlöst
stundtals i blindo
utan att veta var hon går
och hon önskar att någon
kunde göra som hon
att någon kunde se
hur hon mår

att någon kunde bära
henne över den vita snön
eller hindra henne från
tankarna att gå rakt ut i sjön

att bli ett med evighetens
vackra brinnande ljus
att sjunka i oändlighetens
frestande lockande rus





Fri vers av SeXara
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-07 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara