Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tryggelyck

Sitt i din hydda
titta ut
tryggheten här
finner inget slut

förortslycka
så kompakt
alla går till jobbet
i invand takt

Livet på schema
inget som stör
kapa en handled
är det ingen som gör

Måla huset
i samma färg
alla är vi grannar
i ben och märg

Viker du av
från vår bostadsarmé
blir du till sylta
en förortspaté




Fri vers av Edrik
Läst 505 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-07 21:24



Bookmark and Share


    sunnanvind
Ler*...bra kul underhållande text! Applåder!
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Edrik
Edrik