Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats kast


Det var den poetiska
mödomshinnan som brast
när du trängde igenom
mina ögon med din
exotiskt magnetiska
tunga blicks parfym

och dränkte mina sinnen
med dofter och smaker
som nu får mitt hjärta
att stå sitt ovarsamma kast




Fri vers av SeXara
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-07 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara