Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att kanske behöva såra, det gör ont, riktigt ont i själen


JAG BEHÖVER TÄNKA

Jag behöver tänka, jag behöver tid,
tid till att veta vad som är rätt, och
vad som känns fel

Jag behöver samla mina tankar, känna
efter, veta att det jag gör är rätt, så
rädd jag är för att såra, att göra någon
illa

Så känner jag, det är mitt liv jag ska leva,
inte någon annans, och inte genom
någon annan

Mitt liv är mitt, det får ingen ta ifrån mig,
den tanken bör jag helst inte tänka

Så nu sitter jag här på min kammare,
väger för och emot, jag vet vad jag vill,
och jag vet vad jag har,och det som jag
har, det känns ganska bra just nu

Jag känner att här vill jag vara, leva mitt
liv, nära barn och mina härliga solstrålar
barnbarnen

anits 8 februari 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-02-08 00:25



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja,det är viktigt att komma till ro med sig själv
och inse att barnbarnen behöver en!
2009-02-09

  Vilsen Annette-hittar vägen
Man behöver stanna till och tänka. Leva livet som ditt och hur du vill är det viktigaste!
2009-02-09

  kärleks ängel
det bästa är att ge sig tid innan man svarar och tar beslut
2009-02-09

  karenina VIP
man måste lyssna till sin magkänsla, då blir det rätt. man vill aldrig såra men att gå emot sin egen vilja är att såra sig själv
2009-02-09

  Michaela Dutius
Om det du vill kan såra någon annan så har inte den personen ditt bästa framför ögonen.
2009-02-09

  Rosen VIP
Att stanna upp och ta sin tid till att tänka efter, det behöver alla iblad. Att såra någon kan kännas tungt...men ibland kanske man sårar sig själv mer om man tar fel beslut.
2009-02-09

    Maria Malm
Ibland behöver man tid att tänka, fundera över ett viktigt beslut. Kanske är det något som gör ont för någon, men kanske är det oundvikligt.
2009-02-08

  Eaglemountains VIP
Jo, det brukar göra ont i själen, när man fattat eller ska fatta beslut. Men Du kommer att göra rätt, ta det bara i Din egen takt .....
2009-02-08

    Madeleine Ågren (Maduska)
Tänk om alla var så omtänktsamma ... både mot andra och sig själv. Man får inte glömma sig själv - att hålla fast vid något som är fel är inte bra. Lycka till, vännen.
2009-02-08

    Ken Cassel
Fint skrivet, min vän

Mera kramar!!!!!
2009-02-08

    ej medlem längre
"Mitt liv är mitt..."

Du har svaret inom dig.
2009-02-08

  Larz Gustafsson VIP
Sök klarhet och vägledning i Guds Ord.
2009-02-08

  genni VIP
Känns som om du har fattat ett beslut, fint skrivet.
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP