Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutna ögon


Ibland är verkligheten
vackrare än drömmarna

Ibland är gråten mer
befriande än skrattet

Ibland är livet svårare
än tankarna på döden

och ibland är livet
ljusare än det ter sig

för att vi sluter våra ögon
och glömmer att se




Fri vers av SeXara
Läst 203 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-02-08 11:19



Bookmark and Share


  willex VIP
Mycket vackert men också mycket sorgligt.
2009-02-08

  Cosmic Johanna
Mycket vacker poetisk röst.

Detta budskap håller och lever!

Applåder!
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara