Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt och inget

I det nu
som just
försvann
finns inget
utan allt är
lösryckt
och borta

Men andas
in djupt
känn efter
med alla
sinnen
här  finns
också allt




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 701 gånger och applåderad av 44 personer
Publicerad 2009-02-08 12:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint...
2010-03-06

  Sturesdotter
Kort, koncist...o sant!
2009-04-12

  SeXara
Vackert! Jo att se det lilla i det stora, eller inget i allt och tvärtom, nyanserna och paradoxerna, gör livet stort och vackert
2009-03-02

  Vilsen Annette-hittar vägen
Otrolig känsla!
Viktiga ord!
2009-02-19

  Night Soul Woman
:) *perfekt*

P
O
E
S
I

Utan tidsstämpel!

Hjärtevärmande, poetiska, eviga ord:)
*bokmärkes*och*applåd*
2009-02-17

  AnnaMy
berör mig mycket, fina och väl valda ord!
2009-02-14

    snöö
Precis vad jag behövde höra just nu,försöker tro att det hjälper. Du kan finna orden du.
2009-02-13

  Erik L
Fin tanke och fin dikt! Formen med de korta raderna passar innehållet bra. Det drar ner tempo och stämmer till eftertanke.
2009-02-09

  Linnea K
En fin påminnelse om att ta vara på nuet hellre än att sakna det som redan är förbi.
2009-02-09

  © anakreon VIP
Livets sanning i komprimerad form.
Carl-Erik
2009-02-09

  ¤Anne¤
bosse!! viken läsning!!!
2009-02-09

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ja allt som är, är ju nu
2009-02-09

  friheten
Väldig fin skriven!
2009-02-09

  Vilsen Annette-hittar vägen
Så rätt så, allt finns här och nu i denna stund!
2009-02-09

  Ilona _L
Så sant...allt och inget...här och nu... vackra ordkombinationer! ;-)
2009-02-08

  Blåbäret
som en gåva som sträcks fram med båda händerna skålade...utgivande...härligt
2009-02-08

  Suzy med punkterna
Tänkvärt och vackert
2009-02-08

  Piann VIP
Du skrivet så bra..i ett andetag kan vi ha allt här och nu
2009-02-08

  Marie Å
Så bra skrivet....... tänkvärt
2009-02-08

  Lyckohäxan Enediel
En klokhet i vackert språk...nickar gillandes åt din tanke här :)
2009-02-08

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet!
2009-02-08

    Lindizz
Om att fånga det som är här och nu, i livet. Att se nya möjligheter..mycket fina rader.
2009-02-08

  Cosmic Johanna
Underbara kontraster som att fånga hela livet i dessa andetag.

Dikten rymmer plats för egna speglingar och tankar också
vilket är ett stort plus

Applåder!
2009-02-08

    ej medlem längre
Elegant skrivet om allt och inget!
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi