Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mobbing skapar

.

Människo-ängslan
Obalans
Begränsningar
Bekräftelsetörst
Inombords skrik
Nedvärdering
Gråt




Fri vers av Mejja
Läst 258 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-08 13:46



Bookmark and Share


  Rachel Roth
mobbing är fruktansvärt; ibland verkar det som om människor inte förstår dess konsekvenser helt fullt....för annars....

Bra skrivet!
2009-02-10

  genni VIP
Borde vara nolltolerans ang. mobbing!
2009-02-08

  Fånga dagen
jag instämmer
2009-02-08

  NågonAnnans
Mycket sant det du skriver här.
2009-02-08

  Svartsilver
så sant!
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Mejja