Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyr mitt världsliga fängelse


Tittar upp i skyn

och njuter dess storhet


svindlande rymder

får kroppen att lätta


tankar som snurrar

är genast bortblåsta


kvar finns jag

och modern


min kärlek

till universum




Fri vers av livsdans
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-08 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans