Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har du varit nära hela tiden?

Har du funnits nära
där jag inte tittat

Har du varit hos mig
jag har inte sett

Är du här i min närhet
runt omkring mig

Hur vet jag nu
vad som är rätt

Kan jag vara så blind
eller är jag mätt

Av att famla i mörker
och att inte se

Det uppenbara
det som kärlek e´




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-08 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt