Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se ingresser till sång 1-3. (Något reviderad)


Sång 18

Såsom lärkan
i kvällens
mjuka ljus
genom himmlarna
klättrar
häver sig upp
viktigast
av allt
varje steg
varje ton
att vara där
i det yppersta
säga
att något
är
för all
tid

Så vill jag
invid
ditt andetag
om sfärerna
berätta
säga
att något
är
i det yttersta
för oss
alla































































































































































































































































































































































Fri vers av Olof Lagerhorn VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-08 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP