Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anna

 

 

jag tänker på
ensamheten

 

 

att jag ska stava till den
om du släpper








du tänker på;

 

ditt tygmjuka liv
gungar med ögonen
känner om det finns plats

 

 

 

e n s . . .




 

 

jag har blivit liten
ditt platta hår är en fjäril
med nedböjda vingar
du stoppar om mig
med osäker mun
och handtryckningar

 

 

sedan dricker du upp vinet
jag har inte fått plats och

s t a v a r

 

 

 




Fri vers av anakin
Läst 540 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-09 15:13



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
ett alldeles förträffligt porträtt, det observerande ögat är skarpt och kärleksfullt

... men varför detta;


"b l o d . . ." ?!


jag anar att det har en central betydelse i din text, men går det inte att gestalta på annorlunda vis?, rytm och musikalitet är viktigt i min läsning, jag kan inte förlika mig det hur än jag försöker


"jag har blivit liten
ditt platta hår är en fjäril
med nedböjda vingar
du stoppar om mig"

är def. en passage som i sin känsla är ytterst ovanlig, egen på denna poetsida


ja poesi skriver du


tack
2009-04-03
  > Nästa text
< Föregående

anakin